Massasjeterapi

Dyp massasje som forebygger belastningsskader og behandler spesifikke muskelplager. Terapeuten finner triggerpunkter som produserer smerter og jobber med disse.

Klassisk massasje

Massasjen reduserer smerter, stress og spenninger. Hele kroppen får en pause og man blir bedre rustet til å takle hverdagen. Den avslappende følelsen massasje gir er en behandling i seg selv.

Lymfedrenasje

En lett og behagelig massasje av lymfegangene for økt sirkulasjon og utskillelse av avfallsstoffer.  Lymfesystemet er en vesentlig del av immunforsvaret. Man kan bli kvitt hevelser / ødem i armer og bein, redusere stivhet og smerter i kroppen. Den kan ha god effekt på hardt og stramt arrvev.Mange benytter seg av denne formen for behandling etter kreftbehandling. Man kan oppleve at huden kjennes mer stram og spenstig. 

Hotstone massasje

Massasje med varme steiner. Avslappende og stressdempende. Terapeutisk hotstone er massasjeterapi med varme steiner.

Bindevevsmassasje

Bindevevet holder musklene og organene våre på plass. Er dette stramt kan det gi smerter i muskler og ledd. Mentale og følelsesmessige problemer kan faktisk feste seg i kroppens bindevev og gjøre det stramt. En bindevevsmassasje kan løse opp slike spenninger. Massasjen gjøres ved at fingertuppene eller hele håndflaten trekker i huden og blokkeringer åpnes og spenninger løsner.Massasjeterapeut Paul-Harald tilbyr denne behandlingen. 

Bedriftsmassasje 

Forebyggende massasje i arbeidstiden. Vi kommer med benk og alt vi trenger og dine ansatte får en halvtime eller time behandling.Vi inngår en avtale og kommer til avtalt tid. Bedriften må disponere egnet rom eller de kan komme til klinikken. Hver enkelt bedrift bestemmer om de ansatte skal betale selv eller ikke. Vi skreddersyr din bedriftsavtale. Vi har mange fornøyde kunder. Bedriftsmassasje kan forhindre sykemeldinger og er en høy trivselsfaktor!  Mer informasjon finner du under fanen Bedriftsmassasje.

 PT samtaletime 

Samtale med personlig trener hvor dere kartlegger ønsker og behov. 

  PT test, introduksjon eller veiledning

 Time med personlig trener hvor dere finner makspuls,introduserer det personlige treningsprogrammet og veileder gjennom alle øvelsene. 

 PT time 

Enkelt time med personlig trener hvor han er med under trening. PT vil veilede og motivere slik at man oppnår bedre resultater.